De toonaangevende bestemming voor kuitpassende laarzen aangeboden in acht verschillende kuitmatenKoop nu en betaal in 3 met de gesplitste betalingsservice van PayPal

Hoe u de perfecte kuitmaat vindt bij het kopen van laarzen

Written by Amy Bentley
How to find the perfect calf size when buying boots
How to find the perfect calf size when buying boots
Home DuoBoots Blog Hoe u de perfecte kuitmaat vindt bij het kopen van laarzen
 

Als bh's, badmode of ringen er maar in één maat waren, zouden de meesten van ons in de problemen komen bij het winkelen voor deze artikelen. Maar laarzen in de winkelstraat zijn er zelden in verschillende kuitmaten. Natuurlijk bieden sommige merken een bredere of smallere kuit aan in een bepaalde stijl, maar de kans is groot dat dit niet het ontwerp is dat u wilde. Daarom zijn DuoBoots anders. We zijn er trots op dat we elke kniehoge en over de knie laars in acht verschillende kuitmaten kunnen aanbieden.

Introductie tot kuitmaten

Onze klanten vertellen ons vaak wat een opluchting het is dat ze DuoBoots hebben gevonden. De opmerkingen zijn vaak in de trant van: "Ik pas gewoon niet in de gewone kuitmaten in de winkelstraten", "Laarzen uit de winkelstraten zien er bij mij uit als regenlaarzen!" of "Ik ben maar een centimeter of twee groter dan de standaard kuitmaat in de winkelstraten, maar dit betekent dat ik de ritsen van andere merken niet omhoog kan doen.

Om u een idee te geven: 30 cm is de kleinste kuitomvang die wij aanbieden. Onze laarzen nemen dan toe in kuitomvang in stappen van 2-3 cm, tot en met het gemiddelde op de High Street dat rond de 38 cm ligt, en breiden uit voor bredere kuiten tot 50 cm.

Voor degenen onder ons met grotere kuiten is het heel belangrijk om de juiste pasvorm te vinden voor leren of suède laarzen, maar ze kunnen opmaken is slechts een deel van het verhaal. Wij vinden dat ze er fantastisch uit moeten zien, goed moeten passen en dat u zich geweldig moet voelen telkens als u ze aantrekt. U zou geen compromissen moeten sluiten omdat u toevallig niet de 'standaard' van de winkelstraat bent. Wij willen dat u uw individualiteit viert en dat u zich nooit in verlegenheid gebracht of ongewoon voelt als u een grotere of kleinere kuitmaat nodig hebt.

Hoe meet u uw kuit?

Voor het opmeten van uw kuit voor laarzen heeft ons slimme pasvormteam een uniek maathulpmiddel gemaakt: de DuoBelt™. Elke inkeping van de riem bootst een van onze acht kuitmaten na en het kan niet eenvoudiger in gebruik zijn.

- Ga gewoon op een stoel zitten en plaats beide voeten stevig op de grond, plaats de DuoBelt om het breedste deel van uw kuit en kies dan de inkeping die het meest comfortabel aanvoelt.

- Zorg ervoor dat u de DuoBelt op en neer over uw kuit kunt schuiven voordat u het proces herhaalt op het tweede been.

- Noteer uw maat voor elke kuit. Als ze twee verschillende maten hebben - geen zorgen, dat overkomt de besten onder ons - of tussen twee maten in zitten, rond dan af naar de volgende maat.

U kunt hiervoor ook een flexibel meetlint gebruiken en de cm-maat afstemmen op de dichtstbijzijnde maat in onze maattabel.

De perfecte kuitmaat vinden

Zodra u uw kuitmaat weet, raden wij u aan onze Fit Finder te gebruiken. De hint zit in de naam, want dit hulpmiddel helpt u precies dat te doen: een paar laarzen vinden dat perfect past. Deze stap-voor-stap tool bestaat uit een reeks vragen over afmetingen en stylingvoorkeuren, en stelt ons in staat om u de beste laarzen voor te stellen, voor een echt persoonlijke ervaring.

Zodra we weten wat uw echte pasvorm is, kunnen we u bij elke stap begeleiden, u herinneren aan uw maat en u de stijlen aanbevelen die het beste bij u passen. Dit betekent dat u het in één keer goed heeft en die unieke en prachtige DuoBoots look krijgt.

Van trendy cowboy-geïnspireerde stijlen zoals Dalia tot praktische maar stijlvolle platte schoenen zoals Oakford, al onze kniehoge laarzen zijn verkrijgbaar in acht verschillende kuitmaten, dus er is geen reden waarom u uw gewenste look niet zou kunnen bereiken - ongeacht uw lichaamsbouw. U kunt kiezen uit laarzen met brede kuitmaat en laarzen met smalle kuitmaat .

Tips voor het passen van laarzen

Hoe moeten laarzen passen? Bedenk bij het passen van laarzen op kuitmaat wanneer u ze gaat dragen. Als u bijvoorbeeld van plan bent om uw laarzen tijdens koude winterwandelingen te dragen, dan wilt u dat ze comfortabel over een dik paar sokken en misschien zelfs een nauwsluitende spijkerbroek passen. Omgekeerd wilt u misschien een slanke pasvorm met alleen een panty eronder als u op zoek bent naar iets dat geschikt is voor kantoor of 's avonds. Wij vinden dat kniehoge laarzen het mooist staan als ze goed rond de kuit passen, zonder te strak aan te voelen.


Andere factoren bij het passen van laarzen

Naast het controleren van de kuitmaat zijn er nog andere factoren waar u rekening mee moet houden als u uw laarzen thuis past. Zonder voor de hand liggend te zijn, uw laarzen moeten comfortabel aanvoelen met een beetje speelruimte - maar niet te veel - om uw voeten te laten ontspannen en opzwellen gedurende de dag.

Denk eraan dat soepele materialen zoals leer en suède iets zachter worden naarmate u ze draagt. Iets anders om in gedachten te houden is dat verschillende hakhoogtes de positie van de voet kunnen beïnvloeden en de pasvorm van een laars kunnen veranderen. Maak, net als in een schoenenwinkel, een korte wandeling binnenshuis om te zien hoe uw laarzen aanvoelen als u loopt.

Wij hopen dat u geniet van het ontdekken van een hele nieuwe wereld van op maat gemaakte kuitpassende laarzen. Als u onderweg nog vragen hebt, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.


Return to DuoBoots Blog
Continue shopping
Your bag
Close
Your bag is empty.
Total