De toonaangevende bestemming voor kuitpassende laarzen aangeboden in acht verschillende kuitmatenKoop nu en betaal in 3 met de gesplitste betalingsservice van PayPal

Laarzen die u van kantoor naar de bar brengen

Written by Zara Thacker
Boots to take you from the office to the bar
Boots to take you from the office to the bar
Home DuoBoots Blog Laarzen die u van kantoor naar de bar brengen
 

Wij weten hoeveel u in uw dagen stopt, dus wij begrijpen dat u een paar laarzen nodig hebt die net zo comfortabel zijn om 's ochtends te dragen als om cocktails mee te gaan drinken.
Lees verder om de stijlen te ontdekken die zowel veelzijdig als stijlvol genoeg zijn om zowel in de directiekamer als daarbuiten te dragen.
De naadloze overgang van kantoor naar bar is een hele kunst, maar met het juiste paar laarzen is het een gemakkelijke hack om onder de knie te krijgen.
Of u nu op zoek bent naar een nauwsluitend silhouet of een enkellaars met vetersluiting , wij hebben een aantal van onze favoriete stijlen voor u op een rijtje gezet die u zullen helpen van de ochtend woon-werkverkeer naar de borrel na het werk.


De Harper is een handige rekbare kniehoge laars die ontworpen is om uw benen op alle juiste plaatsen te omhelzen. De nauwsluitende stretch van imitatiesuède is praktisch, terwijl de gestapelde hak van leer perfect is om doelgericht te dragen.

Met een opvallende naaldhak en een spitse punt met vierkante rand heeft de Freya een gebeeldhouwd silhouet met een ritssluiting aan de binnenkant. Deze nauwsluitende kniehoge laars is ontworpen om u groot te laten lopen.

En het beste deel? Hij is verkrijgbaar in zeven verschillende kuitwijdtes van 30-50 cm.

De Saffron is voorbestemd om een vaste waarde in uw garderobe te worden. Deze kniehoge stijl is gemaakt van zwart of bruin suède en heeft een aangepaste Cubaanse hak die ideaal is om te dragen.

Al onze hoge en over-de-knie laarzen zijn verkrijgbaar in kuitmaten 30-50 cm, zodat u ze perfect kunt stylen, of u nu brede kuiten heeft of een slankere pasvorm. En onze enkellaarsjes zijn verkrijgbaar in zowel brede als standaard pasvormen, zodat u het perfecte paar voor u kunt vinden.


Shop alle nieuwe collecties

Return to DuoBoots Blog
Continue shopping
Your bag
Close
Your bag is empty.
Total