De toonaangevende bestemming voor kuitpassende laarzen aangeboden in acht verschillende kuitmatenKoop nu en betaal in 3 met de gesplitste betalingsservice van PayPal

Laarzen om naar kantoor te dragen

Written by Katy Smith
Boots To Wear To The Office
Boots To Wear To The Office
Home DuoBoots Blog Laarzen om naar kantoor te dragen
 

Praktisch, comfortabel en o zo stijlvol, er zijn zoveel redenen om dit seizoen in een goed paar laarzen te investeren. Nu de temperatuur blijft dalen, zijn laarzen het enige dat we aan onze voeten willen dragen. Maar de vraag blijft: zijn laarzen ooit geschikt voor kantoor? Hier laten we u zien hoe u laarzen kunt dragen voor naar kantoor en toch stijlvol, slim en professioneel blijft. U kunt zelfs besluiten dat het tijd is om die duizelingwekkende pumps thuis te laten.

Van leer tot suède, enkel- tot kniehoge laarzen, wij geloven dat alle soorten laarzen geschikt zijn voor naar kantoor. Het zit hem allemaal in de outfitvoorbereiding: in plaats van jeans of overdreven felle of gedessineerde stukken, kunt u uw laarzen beter combineren met een gestroomlijnde blazer en een getailleerde broek, of een flatterende jurk. Boardroom-to-bar stijl, hier komen we.

Onze laarzen zijn supercomfortabel en brengen u met gemak naar kantoor - u hoeft dus niet meer van sneaker te wisselen. Onze laarzen zijn gemaakt van het beste Europese leer en suède voor luxe en tijdloosheid. Comfort staat hoog op de agenda, met inlegzolen van traagschuim en elastische panelen in veel paren. Zoals u wellicht weet is Duoboots het enige merk ter wereld dat een gevarieerd assortiment kuitpassende laarzen aanbiedt, zodat u altijd de perfecte pasvorm kunt vinden.

Leren laarzen voor op kantoor

Leren laarzen hebben onze voorkeur voor meer formele kantooromgevingen. Glad kalfsleer kan gepoetst worden tot een zachte glans voor een zakelijke look. Modellen met amandelvormige of spitse tenen voelen altijd elegant aan. Draag ze bij strak gesneden broekpakken, kokerrokken en midi-jurken met riempjes. Onze favoriete smart office laarzen:

Belmore Knee High Boots in Black Leather

  • Belmore kniehoge laarzen in zwart leer - De kniehoge Belmore is een werkklassieker, gemaakt van zwart kalfsleer van Europese herkomst en staat op een mooie zwarte blokhak. Een plateauzool en inlegzool van memory foam zorgen voor demping en comfort, terwijl een elastisch rekbaar paneel aan de binnenkant zorgt voor een nette en comfortabele pasvorm, wat uw dag ook voor u in petto heeft.

  • Dalia Kniehoge Laarzen in Zwart Leer - Dalia is uw slanke laars met middelhoge hak die een gemakkelijke kantoorelegantie uitstraalt. Dit moderne, zwarte model is verkrijgbaar in drie verschillende kuithoogten in 8 kuitmaten, is gemaakt van soepel, Europees kalfsleer en staat op een opvallende gestapelde hak. Een inlegzool van memory foam zorgt voor comfort, terwijl een elastisch stretchpaneel voor een perfecte pasvorm zorgt.

  • Freya Kniehoge Laarzen in Bourgondisch Leer - Freya wordt gepresenteerd in een rijke bordeauxrode tint. Dit leren model staat op een slanke naaldhak en heeft een sober silhouet dat wordt gedefinieerd door een afgeronde spitse teen. Het is gevoerd met bruin nylon en afgewerkt met een elastisch rekbaar paneel aan de binnenkant voor een handschoenachtige pasvorm. Een inlegzool van geheugenschuim houdt u comfortabel op dagen dat u tussen vergaderingen door rent.

Suède laarzen voor op kantoor

Hoewel suède een luxueuze keuze is, is het zeker meer casual dan leer. Kies suède laarzen voor ontspannen werkomgevingen waar comfort een prioriteit is. Hoewel zwart en marineblauw veiligere keuzes zijn, kunnen onze bruine, donkerbruine, grijze of bosgroene stijlen ook werken, afhankelijk van uw dresscode. Draag ze met donkere denim, luchtige overhemdjurken en gestructureerde midi-rokken. Onze favoriete comfortabele kantoorlaarzen:

Adie Knee High Boots in Black Suede

  • Adie Kniehoge Laarzen in Zwart Suède - Werk of weekend, Adie kan alles aan. Deze kniehoge laarzen met middelhoge hak zijn gemaakt van boterachtig zwart suède en zijn gedetailleerd met fijne gevlochten randen en een lipje met gespsluiting. Een elastische rug zorgt voor een superieure pasvorm. Deze zwarte kniehoge laarzen zijn verkrijgbaar in acht verschillende kuitmaten voor smalle, standaard en brede pasvormen.

Hestia Knee High Boots in Navy Suede

  • Hestia Kniehoge Laarzen in Marine Suède - Hestia combineert marineblauw split suède met kalfsleer en geeft tactiliteit en onverwachte kleur aan gedurfde kantoorlooks. Deze kniehoge laars wordt gekenmerkt door een chique middenhak, een amandelvormige teen en een stretch lycra paneel voor een optimale pasvorm. Een memory foam binnenzool zorgt voor extra comfort.

Harper Knee High Boots in Grey Suedette

  • Harper Kniehoge Laars in Grijs Suedette - Harper is een elegante aanvulling op uw werkrepertoire en gemaakt van grijs stretch suède dat comfortabel om het been valt voor een moeiteloos gestroomlijnde look. Deze kniehoge laars heeft een dikke, gestapelde hak en een flatterende amandelvormige teen. De memory foam binnenzool zorgt voor een comfortabel draagcomfort.

Enkellaarsjes voor op kantoor

Als u zich afvraagt of enkellaarsjes meetellen als kantoorkleding, dan zeggen wij u: go for it. U denkt misschien dat cowboylaarzen voor op kantoor een stap te ver zijn, maar luister goed... Ons op het westen geïnspireerde silhouet, Gwen, brengt precies de juiste hoeveelheid trend-appeal. Draag uw enkellaarsjes met jurken en rokken tot halverwege de lengte en met recht gesneden, getailleerde broeken. Onze favoriete enkellaarsjes voor op kantoor:

  • Gwen Enkellaarsjes in Zwart Suède - Met klassieke stiksels, een spitse neus en een Cubaans gestapelde hak speelt Gwen subtiel in op de trend van het seizoen voor alles wat met westerns te maken heeft. Dit enkellaarsje is gemaakt van zwart split suède en heeft een flatterend, gebogen model. Hiermee kunt u elke klus klaren.
Balla Ankle Boots in Black Leather
  • Balla enkellaarsjes in zwart leer - Met zijn bruine zool en rubberen profiel geeft Balla een eigentijdse draai aan de traditionele brogue-stijl laars. Heel slim! Dit paar met vetersluiting is gemaakt van Europees glad zwart leer en heeft een ritssluiting voor gemakkelijk aan- en uittrekken. De voering van camelkalfsleer en de inlegzool van memory foam zorgen voor maximaal comfort.

Kniehoge laarzen voor op kantoor

Kniehoge laarzen zijn een veilige keuze als het gaat om kleden voor naar kantoor. Gestroomlijnde, gebeeldhouwde silhouetten werken het best voor een gepolijste afwerking. Stijlen met hakken zien er altijd goed uit, maar wijs platte schoenen niet af. Op het werk moeten kniehoge laarzen gecombineerd worden met jurken, rokken of broeken met wijde pijpen. Onze favoriete kniehoge laarzen voor op kantoor:

Easton Knee High Boots in Black Suede

  • Easton Kniehoge Laarzen in Zwart Suède - Easton is gemaakt van zacht zwart split suède en is versierd met gespen van glad kalfsleer voor een textuurcontrast. Deze kniehoge laars staat op een comfortabele gestapelde hak, de ideale hoogte om u van uw werk naar het diner te brengen. Een inlegzool van memory foam biedt comfort, terwijl een elastisch rekbaar paneel aan de binnenkant zorgt voor een persoonlijke pasvorm.
Charlotte Knee High Boots in Black Leather
  • Charlotte Kniehoge Laarzen in Zwart Leer - Deze knielaarzen zijn geïnspireerd op tijdloze ruiterstijlen en hebben een moderne aantrekkingskracht. Charlotte is gemaakt van Europees mat zwart kalfsleer en heeft een riempje met gespsluiting van oud messing. Een verborgen elastisch paneel belooft een perfecte pasvorm en comfortabel dragen, wat uw to-do lijst ook inhoudt.

Marvel Knee High Boots in Black Leather

  • Marvel Kniehoge Laarzen in Zwart Leer - De Marvel kniehoge laarzen zijn gemaakt van glad zwart leer en hebben een bruine zool en een duurzaam rubberen profiel. Ze hebben een voorkant met vetersluiting en een handige ritssluiting aan de zijkant. De brogue details accentueren de ronde teen. Een inlegzool van memory foam biedt extra comfort, terwijl een elastisch paneel aan de binnenkant zorgt voor een nette pasvorm en betere ondersteuning. Perfect voor dagen op de been.

Conclusie

Wij hopen dat u het met ons eens bent dat laarzen een veelzijdige aanvulling zijn op uw garderobe voor op kantoor. Wanneer u onder collega's bent, wilt u zich de beste versie van uzelf voelen, en het juiste paar laarzen kan u daarbij helpen. Vergeet de gêne van hoge hakken en kies voor schoeisel dat belooft hard te werken op elk gebied van uw leven.

Return to DuoBoots Blog
Continue shopping
Your bag
Close
Your bag is empty.
Total